Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@06:14:04 GMT

تکنولوژی جدید سایپا برای تسریع در تولید خودرو

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۶۳۸۱۷

تکنولوژی جدید سایپا برای تسریع در تولید خودرو

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر به نقل از سایپا، گروه خودروساری سایپا موفق باشد با وجود تحریم و شیوع ویروس کرونا در کمتر از ۴ ماه پروژه ساخت ماشین های پاشش اتوماتیک رنگ خودرو را عملیاتی کند. بر این اساس ظرفیت تولید این مجموعه فناورانه متناسب با اقبال بازار به محصولات دو رنگ تا ۴۰ دستگاه در ساعت قابل افزایش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این پروژه صدردصد داخلی دو مجموعه ماشین پاشش کاملا اتوماتیک شامل یک مجموعه برای اجرای لایه رنگ اصلی و مجموعه دیگر برای اعمال لایه ورنی ساخته و نصب شده است.

در صورت عدم اجرای این پروژه توسط سایپا، برای تامین ۴ دستگاه ربات پاشش اتوماتیک رنگ حداقل یک میلیون یورو نیاز بود، البته این در شرایطی است که کشور سخت ترین تحریم ها را طی می کند و منابع ارزی بسیار محدود است.

از جمله امکانات پیش بینی شده برای پروژه ساخت ماشین های پاشش اتوماتیک رنگ خودرو می توان به تعویض کاملا اتوماتیک رنگ و قابلیت رنگ آمیزی سقف بدنه های متوالی به رنگ های متفاوت و بدون هیچ محدودیتی اشاره کرد.

ربات اتوماتیک پاشش دو رنگ در سایپا

در حال حاضر، پروژه ساخت ماشین های پاشش اتوماتیک رنگ خودرو به منظور رنگ آمیزی سقف بدنه های شاهین، آریا و اطلس است. از سوی دیگر تمام خطوط تولید، اگر خودروی دو رنگ داشته باشند از مسیر جدید و تخصصی عبور خواهند کرد که این امر می تواند رضایت بیشتر مشتریان را کسب کند.

رنگ آمیزی هر یک دستگاه بدنه خودرو دو رنگ در خط اصلی مستلزم از دست دادن ۵۰ درصد از ظرفیت تولید سالن رنگ بود حال با این اتفاق بزرگ خودروها با سرعت بیشتری تحویل مشتریان خواهد شد.

کد خبر 5359767

منبع: مهر

کلیدواژه: گروه خودروسازی سایپا قیمت خودرو صنعت خودروسازی کسب و کار کسب و کارهای اینترنتی خرید آنلاین تولید داخلی بیمه شخص ثالث مزایده صنعت چاپ گروه خودروسازی سایپا گروه صنعتی ایران خودرو بورس رژیم غذایی صنعت خودروسازی زباله بیمه پاشش اتوماتیک رنگ دو رنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۳۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ روند ثابتی ندارد، قیمت برخی از محصولات رو به افزایش و تعداد اندکی نیز کاهشی است.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۵۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۴۸ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۴۷ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۶ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۳۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۵۰ میلیون تومان، پژو پارس ۷۰۱ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۳۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۶۶ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک ۷۶۲ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۲۵ میلیون تومان، رانا پلاس ۶۴۲ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۰۷ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۲ به قیمت ۹۸۲ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۸۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۸۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۵۱ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۶۰ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۳۹ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۴۰ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۹ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

بازار خودروهای مونتاژی نیز نوسان چندانی ندارد اما برخی خودروها کاهش یا افزایش قیمت را به ثبت رساندند.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۹۰ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۲ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۵۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۵۵ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۰۵ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۹۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 750741

دیگر خبرها

  • چرا تولید خودروسازان در فروردین ۱۴۰۳ کاهش یافت؟
  • شرایط جدید فروش و پیش فروش ۱۰ محصول سایپا
  • شرایط جدید فروش و پیش فروش ۱۰ محصول سایپا اعلام شد+ جدول
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • قیمت خودرو امروز 16 اردیبهشت 1403
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت + جدول
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر